دانشآموزان مهندسی Esbeydhy Oyuky Yescas و Marlen Hernández محصولی را تولید کردهاند که آنها را Bioplastic مینامند، پلیمری زیستی که تنها پس از چهار ماه شروع به تجزیه میکند، در مقایسه با 10 سال برای پلاستیکهای معمولی.
ویژگی های جو پرک دوسر صبحانه محصول امکان حفظ خواص فیزیکی، شیمیایی و سایر خواص – مانند طعم و بو – کالاهای بسته بندی شده را فراهم می کند.
محصول دانشآموزان جو دو سر پرک همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که به آن مزیت تجاری افزوده میدهد که ماندگاری برخی کالاهای فاسد شدنی را دو برابر میکند.
یسکاس به خبرگزاری Conacyt Prensa گفت: “علاوه بر حفظ طبیعی محصولات، پروژه ما سازگار با محیط زیست است، زیرا پس از دفع آن 100٪ زیست تخریب پذیر است.”
هرناندز افزود جو دو سر گلستان که امید آنها با توسعه پلیمرهای زیستی این است که تولید انبوه پلیمرهای مصنوعی مضر برای محیط زیست را محدود کنند.
این دو تخمین میزنند جو دوسر پرک نیمه آماده که میتوانند با استفاده از محصول خود، که زیر نظر پروفسور خاویر دانیل رامیرز آنایا ساخته شده است، استفاده از پلیمرهای مصنوعی در شهر اواکساکا را تا 5 درصد کاهش دهند.
بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط موسسه ملی اکولوژی و تغییرات آب و هوایی، پلاستیک دور ریخته شده 11 درصد از کل زباله های مکزیک را تشکیل می دهد که تنها 12 درصد آن به درستی دفع می شود.
هرناندز افزود: یکی دیگر از جنبه های مثبت Bioplastic این است که از دانه های جو دوسر استفاده می کند و تولید محلی غلات را تحریک می کند.
Yescas و Hernández امیدوارند که محصول آنها بتواند به بخش های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی ایالت اواکساکا کمک کند.
در نوامبر، این دو دانشآموز برنده مسابقه ملی نوآوری شدند که برای تشویق توسعه چنین پروژههایی طراحی شده بود و آنها را با منابع مالی در تماس بودند.
- منابع:
- تبلیغات:
- نقش اصلی سوهان عسلی در جشنها و سنتهای مختلف
- ۱۰ اصل مهمی که افراد شاد در زندگی فراموش نمی کنند
- چگونه راز موفقیت ثروتمندان را بفهمیم
- جایگاه انواع کلم در صیفی جات و منشا آن در بیماریها!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.